Våre Tjenester

Våre Populære Tjenester

Flyplass

Alltid første klasse fra eller til flyplassen. Enten du ankommer tidligere enn planlagt eller forsinket til, kan du alltid stole på at vi er der.

Våre sjåfører møter deg ved ankomst, med et navneskilt.

For private fly, vil vi møte deg ved flyet der det er tilgjengelig.

Forretning

Møter, arrangementer, bedriftens gjestfrihet – vi tar vare på alt. Bare gi oss din reiserute, og vi vil bruke en kombinasjon av kunnskap og toppmoderne teknologi for å sikre at du eller dine gjester kommer til ditt valgte reisemål avslappet, behagelig og klare. Våre høyt profesjonelle sjåfører vil bare være glade for å dekke dine behov, og vår prestisjefylte limousinflåte er alt som forretningsmessig og stilig som du forventer at de skal være.

Event

Fra film premierer og utdelingsseremonier til festivaler og konserter, vil vår profesjonelle sjåførtjeneste sørge for at du ankommer med stil til reisemålet ditt. Enten du leter etter gruppereise for deg og dine venner, eller bare er på utkikk etter en komfortabel, avslappet måte å reise til en av bedriftens begivenheter, kan vi love deg den perfekte sjåførbil opplevelsen.

Sightseeing

Våre private turer handler om deg – så fortell oss hvor du vil, og vi får det til å skje. Vi dekker alle de store turistmålene i Oslo, vi vil være der for å gjøre opplevelsen bedre enn forventningene.
Leter du etter en tur litt lenger unna? Vi reiser regelmessig utenfor Oslo – som Hardangervidda, Geiranger, Stryn, Sogndal, Norheimsund, Bergen, så bare gi oss beskjed om din reiserute for den perfekte dagen, og vi vil være mer enn glade for å forplikte oss.

Bryllup

Hvis du planlegger den store dagen, vil du ha alt til å være perfekt, og våre luksus sjåførkjørte bryllupsbiler er akkurat det. Velg mellom en rekke flotte modeller fra Rolls Royce til Mercedes-Benz, alle nøye presentert og utstyrt med all den luksus du kan ønske deg. Vi ønsker at bryllupsdagen skal være spesiell, så hvis du har noen spesielle forespørsler som en flaske bobler for turen, bare gi oss beskjed.

Å bestille bryllupsbil med Premium Limousine gir deg ikke bare tilgang til flåten med en av de fineste luksusbilene i Norge, du vil også ha de mest profesjonelle sjåførene. Våre sjåfører er alltid pent kledd i skjorte, slips og mørk dress, og vi er stolte av vår punktlighet og profesjonalitet. Du kan alltid stole på at våre sjåfører skal være med deg på avtalt tidspunkt og ta vare på alle dine behov.