Om Oss

Vårt Konsept

Premium Limousine ble etablert i 2016 med en visjon om å være ledende aktør innenfor sjåførtjenester, vi tilbyr skreddersydde tjenester til alle våre kunder, såvel bedrift som privat.

Hver bil i vår prestisjefylte flåte presenteres ulastelig og føres av høyt trente profesjonelle sjåfører, der eneste mål er å gi deg en komfortabel, luksuriøs og rask reise.

Vi er stolte av kvalitet, så vi tillater bare de aller beste kjøretøyene i flåten vår. Vi bruker Audi, Mercedes og Rolls Royce for å love deg en reise som vil være like overdådig som den er effektiv, og insisterer på at våre sjåfører alltid er profesjonelt kledd i skjorte, slips og mørk dress.

Premium Limousine er preget av særegent miljø og service som ligger i den øvre delen av markedet. Vi legger stor vekt på godt og åpent samarbeid.

Våre ansatte har omfattende kunnskap innen logistikk administrasjon med mer enn 15 års erfaring innen levering og koordinering av transport logistikk.

Alle våre sjåfører er diskré og fleksible. Vi tilbyr close protection hos flere av våre ansatte som innehar IBA (International Bodyguard Association) sertifisering med erfaring fra ambassade og som personlige livvakter.

Enten du er ute etter en anerkjent sjåfør til å transportere bedriftskunder, en pålitelig flyplasstransport, en bryllupsbil for din spesielle dag eller bare ønsker å besøke Norges steder i stil og komfort, er Premium Limousine perfekt rustet til å gjøre din reise til alt du ville håpe på og mer til.